Eduza blog / 09.04.2024.

Eduza Show od sada na EON-u!

Eduza Show od sada gledajte na platformi EON!

Naš video podcast sada možete pronaći u Telemach EON Video klubu. Ako ste već pretplaćeni na EON, snimke svih emitiranih epizoda Eduza Show moći ćete gledati na Smart TV-u, mobitelu, tabletu, računalu.

Trenutno smo 1 od 4 podcasta iz Hrvatske

Počašćeni smo pozivom i trenutno smo 1 od 4 podcasta iz cijele Hrvatske koji su prisutni na EON platformi, a ponuda podcasta uskoro će biti još bogatija!

EON omogućuje gledanje TV programa, filmova, serija, podcasta i još puno toga - bilo kada, bilo gdje. Otvorite Eduza podcast u EON Video klubu i pronađite mnoštvo zanimljivih gostiju i tema!

EON-video-klub

eduza-svi-podcasti

Eduza Show

Eduza Show je live video podcast o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. Namijenjen je profesionalcima koji žele napredovati u karijeri, a isto tako i stručnjacima koji žele educirati tržište da bi unovčili svoje znanje. Gledajte nas uživo svakog radnog utorka u 12 sati na YouTube, LinkedIn i Facebook kanalu.

Uredništvo Eduze
Uredništvo Eduze
Platforma za poslovne edukacije koja vam pomaže živjeti od svog znanja.

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.