Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

19.07.2023.

Benefiti za zaposlene: ovdje svi dobivaju budžet za nagrade | Ozana Olujić

Ovo želimo vidjeti češće u Hrvatskoj: dođeš u firmu i odmah dobiješ budžet za biranje nagrada po želji - i taj budžet ne ovisi o tvom radnom učinku! Hoćeš edukaciju, hoćeš sport, hoćeš babysittera za dijete? Sam si složiš svoj vlastiti paket nagrada. Povrh toga imaš još i performance benefite.

Takav napredan employee benefit paket dobar je i za poslodavca, a ne samo za zaposlenike. O modernim benefitima za zaposlene, edukacijama kao benefitima i prednostima nagrađivanja zaposlenika pričali smo s Ozanom Olujić, voditeljicom odjela ljudskih resursa u iOLAP-u, američkoj IT tvrtki s riječkom adresom.


SPONZORI:

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Javna nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr


GOŠĆA: Ozana Olujić, IOLAP.COM

Ozana je voditeljica odjela ljudskih resursa u iOLAP-u. Od 2018. godine okupila je tim koji je omogućio i popratio brzi rast kompanije koja danas broji 250+ zaposlenika na globalnoj razini. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

iOLAP je tvrtka za IT usluge i konzalting iz područja analitike podataka, dizajna i razvoja aplikacija te umjetne inteligencije i strojnog učenja. Koriste najmodernije tehnologije i imaju dugogodišnja partnerstva s vodećim tehnološkim kompanijama kao što su Amazon Web Services (AWS), IBM i Microsoft. Kao globalna tvrtka postoje već preko 20 godina, broje više od 250 zaposlenika te pružaju usluge izrade informatičkih rješenja po mjeri regionalnim i internacionalnim klijentima, od startupa do vodećih multinacionalnih lanaca, odnosno kompanijama svih veličina i iz mnogobrojnih industrijskih vertikala.

Ozana na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Benefiti za zaposlene
  2. Predstavljanje gošće: Ozana Olujić, iOLAP
  3. Otvoreni budžet za nagrade po želji
  4. Paketi po senioritetu (meritokracija)
  5. Kategorije benefita
  6. Edukacije kao employee benefit
  7. Najčešće birane nagrade
  8. iOLAP kao tvrtka koja podučava
  9. Seniori kao mentori i edukatori
  10. Inovativne nagrade za zaposlenike
  11. Koristi firme od nagrađivanja zaposlenih
  12. Ozanin odabir nagrada i edukacija
  13. Omjer žena i muškaraca u iOLAP-u
  14. Ozanina poruka mlađoj sebi
  15. Savjet za HR-ovce
  16. Odluka o iznosu budžeta

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.