Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

26.09.2023.

Da je zajednicu voditi lako, vodio bi je svatko | Kristina Ercegović

Imate li ono "nešto" što je potrebno za pokretanje i vođenje zajednice za potrebe vašeg biznisa? O lijepim stvarima, ali i izazovima i problemima vođenja communityja otvoreno smo pričali s Kristinom Ercegović, pokretačicom jedne od najpoznatijih poslovnih zajednica u Hrvatskoj "Žene i novac".


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


GOŠĆA: KRISTINA ERCEGOVIĆ, ZENEINOVAC.COM

Kristina Ercegović, EMBA serijska je poduzetnica, osnivačica i direktorica https://www.zeneinovac.com/. Poslovna je savjetnica za male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva. Od 2010. vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Caféa umrežava i educira male poduzetnike, savjetujući ih kako da pokrenu, izgrade i prodaju svoj biznis bez da pritom izgore. Redovito piše kolumne, knjige i vlastiti blog, a od 2019. pokrenula je i vodi portal, konferenciju, radionice, retreate i VIP klub Žene i novac. Bila je mentorica na niz start-up natjecanja kao i u TV emisiji Snaga volje. Čest je gost predavač, mentor kao i moderator panela na raznim poslovnim konferencijama te poslovni influencer.

Kristina Ercegović na internetu:

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Pokretanje zajednice "Žene i novac"
  2. Koje potrebe zajednica rješava
  3. Učlanjenje samo na poziv i preporuku
  4. Problemi i izazovi vođenja zajednice
  5. Odnosi među članovima i aktivnosti
  6. Kako se osobno nositi sa zahtjevima zajednice
  7. Budućnost zajednice "Žene i novac"
  8. Pitanje prethodnog gosta

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.