Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

26.07.2022.

Kako pisati izvrsne gostujuće članke

Kako pisati izvrsne gostujuće članke | Eduza Show #39 UŽIVO

Gostujući članci ili gostujući blog postovi (guest blogging) izvrsna su taktika sadržajnog marketinga za kreiranje osobnog brenda, pogotovo za neafirmirane edukatore i stručnjake koji su tek krenuli u poduzetništvo. Objavom vaših tekstova u drugim medijima dosegnut ćete novu publiku i dobiti šansu da utječete na ljude koji će jednog dana pohađati vaše edukacije.

Međutim, kako napisati dobar gostujući članak s kojim ćete maksimalno dobro prezentirati sebe i pozicionirati se kao stručnjak i autoritet u branši?

U ovoj epizodi pokazujemo primjere konkretnih gostujućih članaka i donosimo savjete na što paziti da biste iz svakog gostujućeg članka izvukli najviše za sebe.

Ne morate pisati: 'ja sam stručnjak, ja sam faca, ja sam najbolja za ovu temu u cijeloj državi…' To neka, između redaka, govori vaš članak umjesto vas.

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod u emisiju: Kako pisati izvrsne gostujuće članke
  2. Zašto gostujući članci?
  3. Redizajnirani Eduza blog
  4. Uređivačka politika Eduze
  5. Izvrstan gostujući članak: primjer
  6. Prilagođenost publici i originalnost
  7. Bogat i dubok sadržaj
  8. Fotografije, grafike i vizualni primjeri
  9. Strategija pisanja gostujućeg članka
  10. Kako producirati više?
  11. Novi Eduza profili edukatora
  12. Dajte da vas ljudi vide i upoznaju!

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.