Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

08.08.2023.

Kako pobijediti strah od kamere i videa | Darko Mareš

Prodavali bismo edukacije, ali ne bismo se htjeli osobno izlagati na tržištu - nažalost, to ne ide :( Jak osobni brend edukatora preduvjet je za prodaju kotizacija, a video je jedan od najjačih sadržajnih formata za izgradnju osobnog brenda.

Ova epizoda samo je za edukatore koji ste na granici "bi - ne bi" s videom i koji aktivno tražite taktike za rješavanje nelagode, straha i srama. Darko Mareš kroz svoje usluge i radionice aktivno radi na uklanjanju tog straha i ispričao nam je što je do sad pomagalo njegovim polaznicima da krenu s videom.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


GOST: DARKO MAREŠ

Darko je fotograf specijaliziran za portrete te na taj način klijentima pomaže u njihovu čim boljem vizualnom predstavljanju. Studio u kojem djeluje nalazi se u Čakovcu, no fotografira diljem cijele Hrvatske te i šire.

Darko Mareš na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Darko Mareš
  2. Radionica "Pobijedi strah od kamere"
  3. Rješavanje straha od kamere
  4. Planiranje fotografiranja
  5. Strah od videa
  6. Problemi i rješenja s radionice
  7. Savjeti kako odlučiti riješiti strah
  8. Video u službi promocije i prodaje
  9. Započeti s video porukama
  10. PITANJE PRETHODNE GOŠĆE - greške u promoviranju virtualnih asistenata

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.