Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

06.09.2022.

Kako postati eCommerce stručnjak u samo 6 mjeseci | Tanja Šincek

Ako već imate webshop ili ga planirate pokrenuti, imate li vi ljude za upravljanje tim potpuno jedinstvenim kanalom prodaje? I što sve mora znati eCommerce stručnjak koji će biti odgovoran za administriranje, marketing i prodaju?

O nerazumijevanju i problemima koje trgovci još uvijek imaju s eCommerceom razgovarali smo s Tanjom Šincek, stručnjakinjom i savjetnicom za eCommerce i online poslovanje. Osvijestili smo probleme s kojima se trgovci susreću i objasnili koje od tih problema može riješiti eCommerce edukacija.

Tanja nam je pričala o izazovima koji se pojavljuju unutar tima ili na samom webshopu i kako pomaže vlasnicima da se te prepreke lakše prevladaju.

Ljude treba naučiti kako raditi na webshopu, kako napraviti dobru objavu na društvenim mrežama, kako povećati posjećenost i konverzije. Ako želite biti konkurentni, potrebno je kontinuirano ulagati u webshop, pratiti trendove i konkurenciju.

Može li to sve jedna osoba obavljati i koja vam kombinacija znanja i vještina treba da postanete eCommerce stručnjak – pogledajte u 45. epizodi Eduza Showa.

O gošći: Tanja Šincek

Tanja je eCommerce stručnjakinja i savjetnica za online poslovanje. Kombinirajući digitalnu stručnost i strategiju, pomaže tvrtkama da postave i ostvare hrabru viziju za svoje online kanale kako bi bili konkurentni u digitalnom i eCommerce svijetu. Uz samu izradu poslovnog plana, da ostvarite sve ono što ste zamislili, potrebno je imati prave ljude uz sebe. Upravo je ona jedna od onih koja vam može pokrenuti i unaprijediti online poslovanje da upoznate vaš svijet mogućnosti.

Tanja na internetu:

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod u emisiju: Kako postati eCommerce stručnjak u samo 6 mjeseci?
  2. Predstavljanje gošće: Tanja Šincek
  3. eCommerce trendovi u Hrvatskoj
  4. Nerazumijevanje eCommerca
  5. Rješavanje izazova trgovaca
  6. Kakav tim ljudi trebate?
  7. Web administrator vs. digitalac kreativac
  8. Tim za manji webshop
  9. Oglašavanje webshopa
  10. Važnost filtera na webshopu
  11. Dobra praksa eCommerce poslovanja
  12. Odabir firme za izradu webshopa
  13. Kako si i kada priuštiti djelatnika?
  14. Kako Tanja pomaže eCommerce poslovnjacima?
  15. Tehnički must have webshopa
  16. Ključne stavke za uspješan eCommerce
  17. Zakažite free konzultacije kod Tanje

Misao za kraj

Tanja Šincek, Eduza Show #45:

"Vaš webshop još je jedan izlog u gradu, ali će ga vidjeti cijeli Hrvatska (i šire) i zato se njime trebate baviti svaki dan.“

Citat Tanja Šuncek, Eduza Show: "Vaš webshop još je jedan izlog u gradu, ali će ga vidjeti cijeli Hrvatska (i šire) i zato se njime trebate baviti svaki dan"

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.