Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

23.05.2023.

Kako postati Toni Milun

Kako postati Toni Milun | Eduza Show #78

Toni Milun danas diše i živi viziju koju smo si postavili u Eduzi: on je stručnjak koji se odvažio javno podučavati ono što zna i zbog toga danas u Hrvatskoj živi od svog znanja.

No, kako je Toni Milun doista postao Toni Milun? Što je sve Toni radio i napravio da bi došao od profesora matematike u školi do jednog od najpoznatijih edukatora u Hrvatskoj?

Mi poslovni edukatori itekako imamo što naučiti od Tonija. U ovom gostovanju s Tonijem vratili smo se na sam početak njegove vlogerske karijere i razgovarali o najvažnijim momentima i potezima koji su Toniju kroz godine otključavali uspjeh u karijeri. Toni je za nas pripremio korisne savjete, a pričali smo i o nesebičnom dijeljenju znanja, ustrajnosti, dogovaranju suradnji i - naravno - video produkciji.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


Gost: Toni Milun

Toni Milun je predavač matematike na Visokom učilištu Algebra i financijski vloger. Pokrenuo je obrazovni portal Where maths is fun (https://www.tonimilun.hr/), s više od 2000 besplatnih videolekcija iz matematike 2011., a 10 godina kasnije pokreće novi projekt S Milunom do milijuna (https://smilunomdomilijuna.hr/) u sklopu kojeg snima videozapise iz financijske pismenosti. Dobitnik je brojnih nagrada: Ponos Hrvatske 2013. za poseban doprinos obrazovanju, nagrada Akademije Zagrebačke burze za izuzetan doprinos edukaciji o tržištu kapitala 2016. za TV emisiju Financijalac, imao je dvije nominacije za Večernjakovu ružu, kao i nominaciju za Komunikatora godine. U suradnji sa svojim studentima izradio je Popodicu – kalkulator koji računa optimalnu podjelu osobnog odbitka za djecu među roditeljima, a u svrhu ostvarivanja povrata poreza. U rujnu 2022. uspješno je organizirao Konferenciju financijske pismenosti u Zagrebu, a ove godine u rujnu konferenciju širi na četiri hrvatska grada: Zagreb, Split, Osijek i Rijeka.

Toni Milun na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Toni Milun
  2. Početci vlogerske karijere
  3. Tim ljudi oko Tonija Miluna
  4. Prvi medijski interes
  5. Profesorska karijera
  6. Prednosti rada u privatnom sektoru
  7. Konkurencija
  8. Tajna uspjeha
  9. Stvaranje brenda
  10. Pripreme za neku temu
  11. Savjeti za prodaju
  12. Projekti Tonija Miluna

Citat Toni Milun

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.