Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

29.08.2023.

Kako s NLP-jem do promjene koja nas vodi u uspjeh | Dragana Mladenović

Što kad vas okolina ne razumije, kad ne postižete svoje ciljeve i kad se emocionalno trošite za svaku sitnicu? Jednom će vam voda doći do grla i poželjet ćete promjenu. Tada će vam kolege i prijatelji možda preporučiti da "odete na NLP i riješite to", i tu kreće vaša avantura cjeloživotnog osobnog rasta i razvoja.

O NLP-u - neurolingvističkom programiranju - i stvaranju puta do vlastitog uspjeha koristeći NLP, razgovarali smo s Draganom Mladenović koja već više od 20 godina održava NLP praktičarske treninge.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


GOŠĆA:DRAGANA MLADENOVIĆ, MIRORAS.HR

Dragana je internacionalni NLP Master trener HNLP-a & Coach od 2002. kada je certificirana u Neuroenergetics - Internacionalnom institutu za Humanističku neurolingvističku psihologiju u Lancasteru, SAD. Istom je prigodom stekla i certifikat Coacha. Dragana je također certificirani terapeut za Time Line TherapyTM, a završila je tečajeve iz Hipnoze 1 i 2 (Hexagon training company). Svoj trenerski rad je započela samostalno u Prosperiti koju je osnovala 2003. i od tada kontinuirano drži treninge NLP-a, mnogobrojne in-house treninge kao i individualne coachinge. Sa suprugom Draganom 2012. osnovala obiteljsku firmu Miroras centar za osobni rast i razvoj koji je specijaliziran za NLP edukaciju sva tri stupnja NLP edukacije, treninge osobne promjene, te specijalizirane in house treninge. Autorica je NLP udžbenika Algoritam za uspjeh. Dragana prenosi svoja znanja i iskustvo već 20 godina, nesebično, visokom razinom pozitivne energije i zabave. Njen moto je: učenje je lako, jednostavno i zabavno, baš kao i život.

Dragana Mladenović na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Dragana Mladenović
  2. NLP (neurolingvističko programiranje)
  3. Problemi koje možemo riješiti s NLP-jem
  4. Korak 1: vjerovati da se može
  5. NLP Praktičarski trening
  6. Korak 2: osvijestiti naše obrasce i ograničavajuća uvjerenja
  7. Korak 3: kontrolirati emocije i odlučiti 'sjahati s mrtvog konja'
  8. NLP u razdobljima krize i strah
  9. "Ne postoji neuspjeh, postoji samo povratna informacija": što to znači za promjenu našeg ponašanja?
  10. Kako izgleda NLP trening
  11. Pitanje prethodnog gosta o ulaganju u osobni brend
  12. Reframing
  13. 20 godina karijere u podučavanju NLP-a

Citat Dragana Mladenović

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.