Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

11.04.2023.

Konflikti u poslovanju? Komunikacija je rješenje | Silvija Podoljak

Znate li da čak 90% konflikata proizlazi iz pogrešnog tona glasa? O problemima u poslovnim i privatnim međuljudskim odnosima razgovarali smo sa Silvijom Podoljak iz Cicerona, stručnjakinjom iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija. Silvija nam je objasnila uzroke konflikata, predložila rješenja iz područja komunikacije te dala praktične savjete za bolju komunikaciju koje ćete odmah moći primijeniti na poslu i obitelji.


SPONZOR

Briefing e-servisi šalje vam natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila.
Javna nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije.

Posjetite: https://www.briefing-nadmetanja.hr/


Gošća: Silvija Podoljak, CICERON KOMUNIKACIJE

Silvija Podoljak je EMCC EIA certificirani Coach Practitioner, trenerica poslovnih vještina i Intuitive & Success coach. Kao poslovna trenerica specijalizirala se za treninge i edukacijske programe iz područja komunikacija, javnog nastupa i medija, a kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu stekla je znanje i vještine koje prenosi poslovnim ljudima u Hrvatskoj i regiji. Autorica je brojnih radionica na području osobnog i profesionalnog razvoja. U svom radu s klijentima koristi holistički pristup. Posvećena je rastu i razvoju klijenata, njegujući njihovu autentičnost. Aktivna je članica Hrvatske udruge za Coaching i Europskog savjeta za coaching i mentoriranje. Danas radi u tvrtki Ciceron komunikacije, vodećoj edukacijskoj kući u Hrvatskoj i regiji, specijaliziranoj za područje komuniciranja. Saznajte više na https://www.ciceron.hr/

Silvija Podoljak na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Silvija Podoljak i komunikacija
  2. Uzroci loših odnosa
  3. Razlike u generacijama
  4. Konflikti
  5. Neverbalna komunikacija
  6. Prvi dojam
  7. Izgled i gestikulacija
  8. Intervju za razgovor za posao
  9. Asertivnost - zauzimanje za sebe
  10. Polaznici na edukacijama komunikacije
  11. Komunikacijske vještine
  12. Komunikacijski alati
  13. Potrebno vijeme za promjenu
  14. Praktični savjeti za bolju komunikaciju

Citat Silvija Podoljak

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.