Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

28.03.2023.

Marljivi, a nevidljivi? Ne odustajte, stvorite osobni brend | Tanja Džido

Marljivi ste i vrijedni na radnom mjestu, ali zamjećujete da napreduju glasniji i vidljiviji koji se uspiju bolje prodati šefu? Ili vaš manje kvalitetan konkurent privlači kupce kao magnet dok vi stagnirate? Ne želite da vas smatraju hvalisavcem, ali vidite da marljiv rad pognute glave samo vodi do burnouta?

Tanja Džido, savjetnica za osobni brending i LinkedIn marketing, u ovoj epizodi savjetuje ženama i muškarcima kako riješiti ovakve i mnoge druge probleme koji proizlaze iz nevidljivosti u poslovnom svijetu.


SPONZOR

Briefing e-servisi šalje vam natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila.
Javna nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije.

Posjetite: https://www.briefing-nadmetanja.hr/


Gošća: Tanja Džido

MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, osnivačica platforme Shhhefica i pokretačica prve konferencije koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. U 6 godina poduzetništva radila je kao savjetnica za više od 100 klijenata, a na svojim je događanjima okupila više od 2000 ljudi. Autorica je knjige Budi Shhhefica svog života koji se i 4 godine nakon izdavanja uspješno prodaje. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 19 tisuća vrijednih kontakata, a globalno se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

Tanja Džido na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Tanja Džido
  2. Kako Tanja pomaže drugima u poslovanju?
  3. Osobne vrijednosti kod ljudi
  4. Koraci za veću vidljivost
  5. Kako ne iskakati iz paštete
  6. Dodavanje vrijednosti nečemu
  7. Kako na pravi način graditi osobni brend
  8. Autentičnost
  9. Zona genijalnosti
  10. Stvaranje očekivanja prema drugima
  11. Selektiranje zadataka
  12. Zašto nam je potrebna pomoć kod osobnog brenda
  13. Odabir klijenata i poslodavaca prema vrijednostima
  14. Program # Mission1000

Citat Tanja Džido:'

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.