Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

10.01.2023.

Najčešće pogreške pri opisivanju edukacije

Prodaja edukacije djelomično ovisi i o tome koliko je dobro opišete, tj. koliko dobar prodajni sadržaj (copy) napišete. A najteže je opisati vlastitu uslugu ili edukaciju - ponekad je taj kreativni proces takav da si kosu čupate.

Srećom, tu je Eduza da pomogne :) Nakon bavljenja sa 60+ edukacija, koliko ih je do današnjeg dana objavljeno na Eduzi, primjećujemo više-manje uvijek iste elemente opisa edukacija gdje edukatori trebaju posvetiti više pažnje.

U ovoj epizodi na praktičnim ćemo primjerima pokazati kako utegnuti dijelove prodajnog sadržaja da bi vaša edukacija bila razumljivija i atraktivnija vašoj idealnoj publici.


SPONZOR

Briefing e-servisi šalje vam natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila. Javna nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije.

Posjetite: https://www.briefing-nadmetanja.hr/


Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod najčešćih pogrešaka opisa edukacija
  2. Naslov edukacije
  3. Kratki uvodni opis
  4. O edukaciji
  5. Ishodi učenja
  6. Sadržajne cjeline
  7. Ciljana publika
  8. Cover edukacije
  9. Trajanje edukacije
  10. Savjeti za bolje oblikovanje edukacije

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.