Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

27.06.2023.

Najveći strahovi, zablude i zamke u poduzetništvu: Q&A | Kornela Paunović

Čega se poduzetnici najviše boje? Samog kretanja u poduzetništvo, PDV-a i knjigovodstva! Ovu malo drukčiju epizodu odradili smo kao Q&A sesiju u kojoj će Kornela Paunović, stručnjakinja za financije, računovodstvo i kontroling odgovarati na pitanja poduzetnika.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


GOŠĆA:KORNELA PAUNOVIĆ, ABC-SOLUTIONS.HR

Kornela ima preko 25 godina iskustva u poslovima savjetovanja, upravljanja, vođenja financija, kontrolinga i računovodstva. Završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije i računovodstvo i PDS Financije poduzeća. Trenutno se bavi edukacijama, savjetovanjem i knjigovodstvom kroz vlastito poduzeće koje možete posjetiti na https://abc-solutions.hr/.

Kornela Paunović na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Kornela Paunović
  2. Kretanje u poduzetništvo
  3. PDV i porezna uprava
  4. Obrt i poduzeće
  5. Načini oporezivanja
  6. Sezonske djelatnosti
  7. Odabir najboljeg knjigovodstva
  8. Promet s EU
  9. Računi i ugovori
  10. Porezni nadzori i inspekcije

Citat Kornela Paunović

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.