Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

13.06.2023.

Nova poduzetnica s 50+: lekcije iz mojih prvih 365 dana | Andreja Bakula

Andreja Bakula nekad je kao psihologinja radila s vojnim pilotima u MORH-u, a danas je poduzetnica koja mikro i malim tvrtkama pruža usluge konzaltinga za ljudske resurse. Ako to nije ogroman promjena, ne znamo što je :)

S Andrejom smo pričali o lekcijama iz njenih prvih 365 dana u poduzetništvu, kako putem LinkedIn-a dolazi do kupaca, te o najvažnijim HR savjetima za male poduzetnike.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


GOŠĆA: ANDREJA BAKULA, ABPRO.HR

Nakon 30 godina intenzivnog rada s ljudima i organizacijama u javnom i privatnom sektoru, preko 7.500 tisuća selekcijskih intervjua te konzultantskim angažmanima u svim područjima upravljanja i razvoja ljudskih potencijala te upravljanja EU projektima, Andreja Bakula je od 2022. godine vlasnica AB.PRO obrta za poslovne usluge (https://abpro.hr/). Kao trenerica razvijala je programe i vodila edukacije iz upravljanja radnim učinkom, zapošljavanja, analize radnih mjesta, planiranja potreba izobrazbe, zbrinjavanja zaposlenih, strateškog upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja promjenama. Po struci je prof. psihologije sa znanstvenim magisterijem organizacije i menadžmenta. Ima istančan osjećaj za ljude i njihove potrebe te je usmjerena na isporuke brzih, kvalitetnih i primjenjivih poslovnih rješenja.

Andreja Bakula na internetu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Andreja Bakula
  2. Ulazak u poduzetništvo
  3. Prvi klijenti
  4. Linkedin aktivnost
  5. Najvažnije poduzetničke lekcije iz prve godine
  6. Cijena usluge
  7. Autentičnost
  8. Spremnost klijenata na provedbu
  9. Nagrađivanje zaposlenika
  10. Kriteriji nagrađivanja
  11. Stimulacije zaposlenika
  12. Signal kada angažirati konzultanta
  13. Pedagoška inverzija u tvrtkama
  14. Procjenjivanje zaposlenika
  15. HR mikro i malih poduzetnika
  16. Andrejine edukacije

Citat Andreja Bakula

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.