Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

24.10.2023.

Podcasti su novi blogovi. Što ti trendovi znače za edukatore?

Ako si ne možete zamisliti da ćete jednog dana pokrenuti vlastiti podcast i postati podcaster, ovo je baš epizoda za vas! Isto tako mnogi od nas nisu mogli zamisliti da će jednog dana redovito pisati blog postove i objave na društvenim mrežama - a vidi nas sad!

Oko podcasta se upravo događaju značajne promjene o kojima kao stručnjak i edukator možda ništa ne znate, a koje će možda značajno utjecati na način kako ćete se u budućnosti promovirati i predstavljati javnosti.

U ovoj epizodi saznajte sve o tim novim trendovima i našem viđenju istih. Čut ćete preporuke o tome što biste vi kao stručnjak sada trebali znati i poduzeti po pitanju podcasta, te o vještinama koje ćete trebati.

Čak i ako ne namjeravate pokrenuti nikakav podcast, pogledajte/poslušajte. Možda se iznenadite :)


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod Podcasti kao novi blogovi
  2. Problemi s podcastima
  3. Statistika
  4. Distribucija
  5. Znanja i vještine
  6. Niše u B2B
  7. Što napraviti sada
  8. Klub pogodnosti

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.