Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

27.02.2024.

Roba kasni, casha nema, troškovi bujaju: je li kriva nabava? | Nataša Cikač

Troškovi poslovanja su vam otišli u nebesa jer nabava nije ispregovarala bolje uvjete? Možda je problem ipak negdje drugdje. O tome gdje točno i kako rješavati takve probleme pričamo s Natašom Cikač, konzultanticom za nabavu i lanac opskrbe. Saznajemo kako se educiraju djelatnici nabave. Tema je prilagođena i za male poduzetnike i za tvrtke sa odvojenim odjelima.

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Predstavljanje: Nataša Cikač
  2. Poslovni problemi povezani s nabavom
  3. Izazovi kod malih poduzetnika
  4. Uštede
  5. Utjecaj pandemije na nabavne procese
  6. Priče malih poduzetnika
  7. Mentorstvo
  8. Preporuke za poboljšanje
  9. Održivost u nabavi
  10. Knjiga Operativna i strateška nabava
  11. Natašine edukacije na Eduzi
  12. Provjerite troškove

GOŠĆA: NATAŠA CIKAČ

Nataša je konzultantica za nabavu i lanac opskrbe, vlasnica tvrtke Cronata d.o.o. Ima 28 godina radnog iskustva u korporativnom sektoru i poduzetništvu. Osnivačica je Nabavne akademije u 3 modula i pomaže poduzećima da unaprijede svoje procese nabave, ostvare uštede, kreiraju dodanu vrijednost, poboljšaju kompetencije svojih zaposlenika. Provodi in house edukacije i projekte te radi kao interim manager nabave.

Nataša Cikač na internetu:


SPONZORI:

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.