Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

10.10.2023.

Predstavljamo novu Eduzinu radionicu 1% bolje: workshowUP za edukatore

Dosta nam je beskorisnih edukacija nakon kojih se osjećamo super jer smo ih slušali ili gledali, ali nakon njih ama baš ništa nismo poduzeli (jer nam se dogodio život, i jer nas stalno nešto koči). Dosta nam je pasivnog gledanja i slušanja i gubljenja vremena bez akcije. Želimo na Eduzi vidjeti hrpu korisnih, praktičnih edukacija koje donose stvarnu, primjetnu i mjerljivu promjenu u ponašanju polaznika i njihovim rezultatima.

Kao i u životu, promjene nastaju gradualno i s jako puno repeticija. Preko noći, nakon jedne radionice, nećemo postići ništa.

Sad zamislite što možemo postići ako osmislimo ponavljajuću radionicu koja od polaznika očekuje: - da se pojave, - da rade, - da rad bude zabavan i - da rad bude praktičan?

To je srž novog edukativnog formata koji smo nazvali workshowUP (portmanteau / složenica od 4 engleskih riječi work + show + show up + workshop).

Da bi povela primjerom, Eduza u listopadu eksperimentalno lansira svoje prvi tjedni workshowUP nazvan "1% bolji: workshowUP za edukatore". Ideja je da jednom tjedno okupimo edukatore na jednom mjestu na 30 minuta i naučimo vas jednoj novoj praktičnoj mikro-vještini koja će malo, ali trajno unaprijediti vaše (edukacijsko) poslovanje.

Radionica će pokrivati jako široka područja u kojima imamo isprobana znanja i vještine, a koje se mogu primijeniti na naše biznise:

  • digitalni biznis
  • digitalni marketing
  • prodaja
  • poslovne web stranice
  • alati za poslovanje
  • kreativa
  • organizacija vremena
  • korisničko iskustvo
  • zarada
  • poslovanje u Hrvatskoj

Obećanje je jednostavno:

  1. Ako se pojavite na tjednim radionicama,
  2. I ako aktivno sudjelujete u radionici (a mi ćemo se pobrinuti da da),
  3. I ako se odvažite brzo implementirati predložene novitete,
  4. Svaki tjedan poboljšat ćete se 1%, što zbog efekta složenog kamatnog računa iznosi 101% poboljšanja u godinu dana!

Želite čuti više? Ovaj live stream će vam predstaviti novi edukacijski format, i Eduzinu specifičnu implementaciju tog formata, namijenjenu svima vama koji želite podučavati svoje tržište i koji se sami želite redovito usavršavati i unaprjeđivati.


SPONZORI:

Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com


Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. WorkShowUP - prezentacija novog Eduza formata
  2. Problem
  3. Ciljna skupina
  4. Kako funkcionira radionica
  5. Teme i zadaci
  6. Format, koristi i rezultati
  7. Koncept
  8. Cilj

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.