Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

20.02.2024.

Zaobišlo vas promaknuće? Naučite prezentirati sebe | Gordana Kastrapeli

Sabotira vas trema na razgovoru sa šefom o povišici ili kada trebate pitchati novu ideju pred cijelom upravom? To su neke od manje uobičajenih situacija na poslu u kojima nam također trebaju prezentacijske vještine. Zašto se u takvim situacijama ne znamo snaći i kako to naučiti primjenjujući 4 koraka strukture prezentiranja pričamo s Gordanom Kastrapeli, trenericom fokusiranom na razvoj lidera.

Pogledajte video

Sadržaj epizode:

  1. Poveznica između liderstva i prezentiranja
  2. Prezentacijske vještine - kome su potrebne
  3. Vidljivost na radnom mjestu
  4. Kada nam trebaju prezentacijske vještine
  5. Odgovornost lidera za vidljivost tima
  6. Zašto se ne znamo prezentirati
  7. Četiri koraka strukture prezentiranja
  8. Kako se prezentirati u 5 minuta
  9. Vrijeme pripreme za pitch
  10. Osnovne stavke u pitch prezentaciji
  11. Postizanje rapora
  12. Usuditi se napraviti iskorak
  13. Vježbe disanja
  14. Gordanini planovi za dalje

GOŠĆA: GORDANA KASTRAPELI, MYND.HR

U 20 godina iskustva kao trener i coach Gordana je radila s brojnim timovima i više od 1000 osoba u različitim organizacijama te vodila 30 grupa NLP treninga. Fokus joj je razvoj lidera. Vjeruje da baš svaka osoba ima priliku voditi jer vođenje počinje od vođenja sebe. Sistemskim pristupom pomaže voditeljima, menadžerima, direktorima - liderima da bolje vide i vode sebe i svoj tim te postižu bolje poslovne rezultate. Sistemskim pristupom pomaže i organizacijama i timovima da lakše pronalaze svoj put kroz VUCA (volatility, uncertainty, complexity, ambiguity) svijet u kojem živimo. Certificirani je: - NLP Master trener - Systemic coach & fascilitator - Brain based Leadership trener - Attention shifting coach.

Gordana na internetu:


SPONZORI:

✨ Adverbilla vam pomaže zaposliti idealne kandidate:

koji znaju raditi, koje ne morate trenirati, i koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu. Javite se Adverbilli i zaposlite osobu za 2 tjedna: www.adverbilla.com

✨ Primajte sve natječaje javne nabave za vašu djelatnost putem emaila

Tisuće javnih nadmetanja iz Hrvatske, BiH i svih zemalja regije. Registrirajte se za besplatni probni period od 14 dana: www.briefing-nadmetanja.hr

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.