Zašto snimati besplatne video edukacije? | Eduza Show #11

Bavite se poslovnim edukacijama da biste promovirali svoju glavnu djelatnost? Onda je ova epizoda idealna baš za Vas. Oni pak kojima su poslovne edukacije primarna djelatnost u ovoj epizodi mogu naučiti kako brzo i efikasno kreirati video edukacije koje su spremne za isporuku onog trenutka kad ugase kameru.

U ovom izdanju Eduza Showa, po prvi puta nisam dovela goste, nego sam ispričala svoje iskustvo sa snimanjem i kreiranjem besplatnih video edukacija. U studenom 2020. godine pokrenula sam live streaming show LOGIT LIVE putem kojeg dva puta tjedno educiram gledatelje o različitim temama iz područja digitalnog marketinga i digitalne prodaje.

Moja velika potreba da počnem pričati i dijeliti svoje znanje bila mi je - i još uvijek jest - glavna motivacija. Ako Vam to nije dovoljna motivacija, znajte da je tržište gladno edukacija. Zašto ne onda u video formatu?

U B2B segmentu poslovanja edukacije su se pokazale kao jedna od najboljih metoda za generiranje leadova. Prvi leadovi možda neće početi lijevati kao iz kabla odmah nakon što snimite svoju prvu edukaciju, no svega nekoliko snimljenih epizoda dovoljno je da za prve rezultate. Nakon tri mjeseca snimanja besplatnih edukativnih video sadržaja, ističem sljedeće rezultate i koristi:

 • stalni podsjetnik: poznatim ljudima bit ćete stalno na pameti/radaru
 • povećana vidljivost: upoznat će Vas neki novi ljudi
 • kvalitetno umrežavanje: networking je prirodna posljedica snimanja videa
 • produbljivanje odnosa: video omogućuje produbljivanje odnosa s postojećim klijentima

Poslovnim edukacijama se do sada uopće niste bavili? Ne znate kako krenuti? Na kraju ove epizode čeka Vas iznenađenje uz koje će Vaši prvi koraci u poslovnim edukacijama sigurno biti mnogo lakši. To kao i odgovore na pitanja zašto baš besplatne, i zašto baš video, i zašto baš edukacije saznajte u ovoj epizodi Eduza Showa.

LOGIT LIVE na YouTubeu

Pogledajte video

Sadržaj epizode

 1. Uvod u temu: Zašto snimati besplatne video edukacije?
 2. Za koga je ova epizoda idealna?
 3. Vlastito iskustvo i motivacija za snimanje
 4. Zašto sam počela snimati?
 5. Zašto edukacije?
 6. Zašto video?
 7. Zašto besplatno?
 8. Rezultati i koristi nakon tri mjeseca bavljenja sa snimanjem edukativnih sadržaja
 9. Stavljanje na radar ljudima koje ne poznajete
 10. Umrežavanje (networking) kao posljedica snimanja videa
 11. Produbljivanje odnosa s postojećim klijentima
 12. BONUS: poklon gledateljima - iznenađenje na kraju
 13. Najava sljedeće epizode: kako u sat vremena brzo pripremiti video edukaciju

Eduza Show dvotjedni je video podcast u kojem Višnja Željeznjak, kreatorica Eduze, intervjuira zanimljive i inspirativne ljude s kojima priča o tome kako osmisliti, kreirati, promovirati i održati izvrsne poslovne edukacije. Pretplatite se na Eduza Show na Youtubeu.

Piše:
Višnja Željeznjak

30.01.2021.