Eduza blog / 06.06.2023.

Adverbilla + Eduza: imamo novog sponzora (koji poduzetnicima pomaže zaposliti ljude)

Novi sponzor naših podcasta je Adverbilla, agencija za inovativnu promociju otvorenih radnih mjesta.

Što je Adverbilla?

Adverbilla je agencija koja vaše otvoreno radno mjesto može popuniti već u samo 2 tjedna! Promovira vaše otvorene pozicije kroz inovativne upitnike i kvizove na društvenim mrežama i doseže savršene kandidate za posao:

  • koji znaju raditi baš ono što vi tražite,
  • i koje nećete morati obučavati.

Adverbilla svojim klijentima uspijeva privući i do 8 puta više prijava kvalificiranih kandidata u odnosu na klasične portale za zapošljavanje, i to uspijeva zato što kandidate ne tlači sa slanjem CV-a, te doseže ljude koji nisu zadovoljni na svom radnom mjestu, ali uopće aktivno ne traže posao.

Ako ste probali sve pod kapom nebeskom i ni dalje ne uspijevate zaposliti kvalitetne ljude, tada morate probati Adverbillu.

Kako je nastala Adverbilla

Tvrtku je osnovao Tomislav Dević, s više od 15 godina iskustva u B2B prodaji.

Njegova prethodna tvrtka u kratkom je roku postala premium telekom partner za akviziciju poslovnih korisnika. Tomislav je uspio povećati bazu telekom operatora za 800 novih poslovnih korisnika u Hrvatskoj. Tada mu jedan od najvećih izazova nisu bili prodaja i pronalazak novih klijenata, nego pronalaženje i zapošljavanje djelatnika.

Nakon završetka telekom priče, Tomislav se susreo s teškoćama u pronalasku posla, i tako se rodila Adverbilla.

The rest is history, što bi se reklo. No zapravo - ovakav način zapošljavanja je budućnost. A ovo je tek početak.

Pozvali smo Tomislava u Eduza show

Naravno da smo Tomislava ugostili u epizodi Eduza showa kako bi saznali više o ovom inovativnom načinu privlačenja kandidata koje klasični portali za zapošljavanje ne dosežu.

Pričali smo o employer brandingu, ali i tome kako se proces zapošljavanja može i mora okrenuti naglavačke. Čak će i kandidati koji NE traže posao - reagirati na izvrsnu ponudu za posao.

Samo je trebate kreirati i plasirati na pravom mjestu, na pravi način. Ali, kako? Saznajte od Tomislava himself. Sigurni smo da će vam ova epizoda biti zanimljiva iz kojeg god kuta je gledali, a posebno ako vodite HR odjel.

Tomislav je odmah nakon gostovanja dobio dva nova klijenta: Tomislav Dević o Eduza Showu

Pridružite se Eduzi kao sponzor

Ako i vi želite dosegnuti najproduktivnije ljude u Hrvatskoj (one koji podučavaju i one koji investiraju u svoje vještine), donosimo cijene i uvjete oglašavanja na Eduzi.

Podsjetnik

Registrirajte se i promovirajte svoju edukaciju putem Eduze. Kao što možda znate, trajno je i 100% besplatna promocija edukacije i jednog aktivnog termina u Eduza katalogu edukacija. Saznajte više o besplatnim i naplatnim Eduza planovima.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.