Višnja Željeznjak

Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing

Višnja je specijalistica za projektiranje, razvoj i sadržaj B2B web stranica iz tvrtke Logit internet usluge d.o.o. u kojoj je skupila 20+ godina iskustva na području digitalnog marketinga. Višnja najčešće pomaže vlasnicima IT i tehnoloških tvrtki projektirati njihove webove i pretvoriti ih u prave prodajno-marketinške alate. Višnjine besplatne edukacije o strategijama i taktikama B2B digitalnog marketinga možete gledati uživo putem njenog video podcasta LOGIT LIVE. Višnja je i pokretačica projekta Eduza.hr, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija. Eduza edukatorima omogućuje da žive od svog znanja, a polaznicima edukacija pomaže pronaći najbolje edukacije za unaprjeđenje karijere.

Logit internet usluge d.o.o. logo

Logit internet usluge d.o.o.

Riječka tvrtka osnovana 2002. godine koja se bavi konzaltingom za projektiranje i razvoj poslovnih web stranica i poslovnih aplikacija.

Višnja Željeznjak

Što polaznici govore o meni

Definitivno najkorisnija radionica na kojoj sam bila. Izvukla je iz mene toliko inspiracije da se još uvijek povremeno vraćam tom prototipu i opisu usluga koji su proizašli iz radionice. 😎

Gordana Tatalović

Radionica "Izradite plan poslovnog weba" (1 na1) sa Višnjom mi je jako pomogla fokusirati se na sadržaj i strukturu weba kao putokaza za moje klijente i sve koje zanima primjena HR-a u poslovnoj praksi! Kada sam nakon radionice poslala projekt. dokumentaciju u agenciju i tražila ponudu - nazvali su me za 7 minuta! Sretni zbog jasnih inputa! Da bi svima bilo jasno - tu je Višnja!

Andreja Bakula

Inspirativne i poučne online radionice i kvalitetna podrška između radionica. Precizna struktura i slijed koraka. Puno korisnih alata i praktičnih savjeta, a i odgovora na sva moja pitanja. Poticajna edukatorica, dobra ekipa i učenje od drugih polaznika. Ja sam oduševljena vlastitim napretkom i svime što smo proizveli svi mi polaznici u relativno kratkom vremenu. Ukratko - topla preporuka!

Biljana Ljuban

martina raškaj

Radionica je bila top! Konkretni primjeri, odmah rad i primjena stečenog znanja te "opipljiv" proizvod kojeg možemo odmah staviti u upotrebu! :)

Sanja Veletanlić

Odlična radionica za sve one koji sami pišu svoj sadržaj. Dobila sam i više od očekivanja (a nisam očekivala malo).

Darko Mareš

Radionica po mojoj mjeri - ne samo da se dosta toga naučilo, naročito o principima novinarskog pristupa pisanju, nego se i radilo pa je rezultat rada primjenjiv u smislu budućih uradaka te odmah spreman za objavu u obliku gotovog vlastitog blogposta.
Uz stručno vođenje te analizu teksta, na licu mjesta su napravljene i korekcije za poboljšanje tako da se dobio uvid i u tu fazu procesa.

Tomislav Lneniček

Radionica mi je pomogla da drugačije pristupim izradi svojih web stranica, od vizije do realizacije weba. Olakšala mi je izradu hijerarhije weba za koji mi je bilo puno lakše napraviti sadržaj za stvarne potrebe poslovanja. Lakše razumijevanje vlastitih potreba i izgleda weba mi je pomoglo u razgovoru sa web developerima, a samim tim i na konačnu cijenu. Hvala Višnja!

Mia Mimica

Presretna sam sa radionicom i svakome bi preporučila!
Višnja mi je sa svojom stručnošću neizmjerno pomogla. Uz nju sam uspijela dobiti veću sliku cijele web stranice, te konkretne upute i korake koje trebam napraviti da izradim dobar tekst za web stranicu.
Višnjina predanost me najviše inspirirala, istinski voli to što radi, pa je prenijela to i na mene, tako da sam sa užitkom odradila posao. :)

Tamara Perusic

Vrlo korisna edukacija koju bih preporučila svakome tko ima svoje web stranice. Višnja recenzira tri web stranice, pokazuje gdje su prostori za poboljšanje i daje konkretne prijedloge kako unaprijediti web.

Dina Šoštarec

Edukacija je bila vrlo informativna i svakako ju preporučujem. Višnja je dala konkretne savjete za poboljšanje web stranica te jasno objasnila zašto daje određene prijedloge. Smatram da nam je time omogućila da odmah unaprijedimo vlastite stranice, ali i da ih ubuduće uspješnije analiziramo.

Preporučam radionicu jer je analiza napravljena stručno, kvalitetno s vrlo konkretnim preporukama za poboljšanje. I dok Višnja prezentira analizu drugih web stranice možete prepoznati i vlastite greške. Na web stranice zaboravljamo, a one su izvrstan alat za predstavljanje naših proizvoda i usluga na profesionalan i kompetentan način.

Hrvoje Škoro

Odlična edukacija kako napraviti bolji copy i poboljšanje weba.
Dobio sam konkretne i korisne savjete što trebam popraviti na svojoj web stranici.
Preporuka svakome

Toni Vitali

Višnja prenosi svoje znanje na profesionalan, ali opet i opušten način. Dala mi je brojne konkretne prijedloge za unaprijeđenje stranice, ali sam isto tako puno naučio i iz primjera drugih stranica. Izuzetno kvalitetna edukacija.

Klara Frančišković

Odlična radionica u kojoj Višnja daje savjete primjenjive odmah. Čak i uz male promjene možete napraviti čudo. Neka vas ne bude strah zatražiti recenziju i vaše web stranice - vama izgleda jasna i razumljiva, ali u očima vaših potencijalnih klijenata možda nije tako. Zato postoje ljudi poput Višnje koji znaju što vaše korisnike zanima i kako ćete im se kroz web stranicu približiti na lakši način.

Dvoumila sam se da li se sada prijaviti ili tek kad budem napravila svoju web stranicu. No nisam požalila jer je Višnja u recenzijama dala jasne upute vlasnicima web stranica što izmijeniti kako bi iste bile bolje i preglednije. Također kroz recenzije mi, budući vlasnici web stranica smo vidjeli na što moramo paziti pri izradi istih kako bi zadržali posjetitelje i privukli ih na daljnju akciju.

Nela Kačmarčik – Maduna

Praktična, efikasna i korisna radionica - bilo da se gleda vaša ili web stranica nekog drugog.

Za sve koji imaju dileme i nejasnoće u vezi sa svojim profesionalnim web prisustvom, ovo je jedan od najkorisnijih načina za investiciju vremena.

Hvala Višnja!

Paola Maja Nikolić

Nakon Višnjine radionice shvatila sam kako mogu poboljšat izgled i pristupačnost svoje web stranice prema klijentima.
Drago mi je da sam prisustvovala ovoj edukaciji jer sam dobila konkretne i meni jasne savjete kako najviše dobit od stranice, a u konačnici i više poslovnih suradnji.
Svakako prijavite na analizu svoju web stranicu i gledajte kako vam se otvara novi pogled na budući dizajn.

Mara Božinović

Višnjina radionica je upravo ono što piše - konstruktivna, praktična i ljubazna. Meni je bila jako korisna jer ukazuje na ono što trebamo popraviti i odmah konkretno savjetuje kako. Dobila sam odgovore na sva pitanja. Naučila sam nešto i iz recenzija ostalih stranica.
Višnja je profesionalna, stručna i pristupačna. Sjajno uložen sat vremena. Preporučujem svima koji žele unaprijediti svoj web.

Irena Krčelić

Očekujete li od svoje web stranice konkretne rezultate, ne propuštajte ovu radionicu. Stručno, svježe i empatično Višnjino oko je kao dobro namješten retrovizor - pomaže uočiti što sami ne možete vidjeti. A njezina zarazna energija potiče da odmah krenete u akciju i primijenite sve što ste doznali i naučili. Prva liga!

Ivana Rodin

Iznimno profesionalan pristup svakom sudioniku edukacije. Sve savjeti koje sam dobila su koncizni, vrijedni i odmah primjenjivi u praksi. Hvala draga Visnja!

Natali Vlačić

Branka Prolic Dimitric

Bilo mi je zadovoljstvo učestvovati u ovoj radionici. Višnjini nepristrasni, jednostavni i konkretni predlozi pomogli su mi da dobijem nove ideje za poboljšanje moje web stranice. Višnja je definitivno neko ko odlično poznaje svoj posao a dobiti njeno mišljenje za mene je bila privilegija. Hvala Višnja!

Ivana Dedić

Izvrsna edukacija kroz koju Višnja upozorava na greške u strukturi i sadržaju stranice te daje savjete za poboljšanja iz dugogodišnjeg iskustva. Divno je vidjeti Višnjinu dobronamjernost i s koliko žara objašnjava temu.

Ruđer Šimek

Koristan i informativan pregled web stranica s jasnim uputama što je potrebno popraviti kako bi stranica bila još bolja. Višnja si daje puno truda u analizi svake stranice koja se pregledava i stručno s puno znanja daje svoje komentare. Preporučujem svakome tko na bilo koji način sudjeluje u izradi ili održavanju web stranica. I pohvala za točan početak radionice.

Nevenka Zajc

Super je to što na konkretnim primjerima Višnja daje konkretne prijedloge za poboljšanje web stranice. Svi prisutni na radionici mogu puno učiti i na tuđim primjerima te dobiti ideje kako poboljšati vlastitu web stranicu.

Sanja Rašić

Edukacija mi je došla u pravo vrijeme jer trenutno radim na svojoj web stranici. Višnja sve lijepo objašnjava, vrlo stručno, a opet jednostavno da i onaj tko se prvi put susretne s izradom weba sve razumije.
Hvala!

Klara Frančišković

Iako je prošlo skoro godinu dana otkako sam pohađala radionicu, često je se sjetim. Ono što sam tamo naučila koristim i danas. Odlična radionica koja daje jedan drugačiji pogled na sadržaj!

Klara Frančišković

Znala sam da od Višnje mogu očekivati puno, ali način na koji je koncipirala radionicu me oduševio. Ako želite svoja znanja prenositi onima koji ih nemaju, a ne znate kako započeti, onda je ova radionica idealna za vas. No, pazite, iziskuje rad i vrijeme - pronađite ga i lansirajte svoju edukaciju uz pomoć Višnje i Eduze!

Svjetlana Ranek Franjul

Iznimno kvalitetna radionica i odlična podrška iskusne edukatorice.
Dugo planirani webinar, koji nikako da započnem, sada imam skoro gotov zahvaljujući ovoj radionici i uz Višnjinu stručnu podršku i vodstvo. Velika dodatna vrijednost ove radionice je Višnjina predanost, fleksibilnost i spremnost da uvijek pomogne i odgovori na sva pitanja. Upišite se samo ako ste spremni stvarno raditi :)

Mirela Saračević Trogrlić

Konkretna i korisna radionica. Nevjerojatno je što sve naučiš i osvijestiš u sat vremena – treba ti još barem toliko da sve procesuiraš :-) Imala sam sreću da je moj web recenziran pa sam izašla s radionice s listom konkretnih i upotrebljivih savjeta i smjernica – jednostavnih i primjenjivih odmah. Hvala Višnja!!

Željka Duvnjak

Ova radionica predstavlja strukturirani tečaj za osmišljavanje, dizajniranje i održavanje prve online edukacije. Ono što ovu edukaciju čini posebnom je Višnjina stručnost, predanost i spremnost da uvijek pomogne. Njen odgovor na sva pitanja bio je brz i informativan, a njezina podrška bila je neprocjenjiva. Radionica je bila vrlo korisna i inspirativna te me ohrabrila za ovaj veliki iskorak.