Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

29.03.2022.

Eduza za edukatore: predstavljamo pakete usluga

Eduza za edukatore: predstavljamo pakete usluga | Eduza Show #31

Stigao je dan kada možemo predstaviti novu platformu za poslovne edukacije, koja počinje primati prve registracije edukatora. Ovih dana smo uputili i poziv za prijave edukacija, u kojem su koraci kako to najlakše učiniti.

Prijave edukatora i edukacija su trenutno besplatne. Eduza će preuzeti na sebe promociju edukacija i pronalazak polaznika edukacija. Ova epizoda pobliže opisuje pakete koje Eduza nudi, tko je ciljna skupina pojedinih paketa i koje su glavne značajke istih.

Eduza nije samo platforma za edukativni sadržaj, već je i platforma za prezentaciju i promoviranje (edukacija i edukatora) uz moderne metode digitalnog oglašavanja, za primjenu naprednih alata za marketing i prodaju (uz automatizaciju brojnih procesa) te mjesto gdje će se okupljati zajednica za edukatore.

Eduza inicijalni paketi:

FREE - Cijena: besplatno - sveobuhvatni profil edukatora i edukacija - 1 aktivna edukacija besplatno - rezervacija edukacije online - recenzije polaznika - pristup zajednici edukatora (Linkedin)

PREMIUM - Cijena: besplatno (trenutno besplatno u BETA fazi) - FREE plan, plus: - neograničen broj edukacija - mogućnost oglašavanja vaših edukacija (putem Google Ads i Facebook Ads)

ENTERPRISE - Cijena: Na upit - za tvrtke s više edukatora i edukacijskih programa - otvoreni za ideje i sugestije

Eduza.hr je platforma za poslovne edukacije koja želi pomoći i edukatorima i polaznicima edukacija da se lakše susretnu. Kako će ona izgledati i koje informacije će sve sadržavati te što se sve još planira u budućnosti, možete saznati u video snimci. Čekamo Vas!

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Predstavljanje Eduza.hr i paketa usluga
  2. Eduza kao 4-u-1 platforma za poslovne edukacije
  3. Prva faza Eduze - prezentiranje i promoviranje edukacija
  4. Eduzin poslovni model: što će se naplaćivati, a što je besplatno?
  5. Za koga je Eduza idealna?
  6. Koje su važne značajke FREE paketa?
  7. Kako i zašto kreirati zajednicu?
  8. Što je PREMIUM paket i kako će se naplaćivati usluge Eduze?
  9. Kome je namijenjen ENTERPRISE paket?
  10. Tko stoji iza projekta Eduza i koji je glavni cilj?

Izdvajamo iz epizode

"Eduza će biti centralno mjesto okupljanja poslovnih edukatora!"

Citat Višnja Željeznjak, Eduza Show #31: "Eduza će biti centralno  mjesto okupljanja poslovnih edukatora!"

Sviđa vam se ova epizoda?

Imamo još! Gledajte Eduza Show, tjedni video podcast uživo o poslovnim edukacijama, cjeloživotnom učenju i podučavanju. U goste dovodimo stručnjake s kojima razgovaramo o njihovim područjima stručnosti te znanjima i vještinama koja vam pomažu napredovati u karijeri i poslovanju.