Eduza blog / 02.04.2022.

[POZIV] Edukatori, besplatno promoviramo vaše edukacije. Prijavite nam ih!

Ovih smo dana lansirali novi dizajn Eduzinog weba. Objavili smo i neke informacije o paketima usluga i koristima za edukatore.

Sad smo u postupku punjenja baze poslovnih edukacija i zato pozivamo poslovne edukatore da nam prijave sve svoje aktivne i buduće edukacije.

Prijavite nam sve edukacije za koje želite da vam pomognemo privući polaznike.

Kako prijaviti jednu ili više edukacija

Ako detalje edukacije već imate objavljene negdje na nekoj stranici weba, pošaljite nam link na edukaciju na info@eduza.hr. Mi ćemo od tih informacija napraviti detaljan profil vaše edukacije na Eduzi.

Ako nigdje nemate detaljno raspisanu edukaciju, napravite sljedeće:

  1. Registrirajte se na Eduzi.
  2. Popunite kopiju ovog Google Docs dokumenta s traženim podacima.
  3. Pošaljite nam link na popunjeni dokument na info@eduza.hr

Upravo radimo na sučelju putem kojeg ćete vi kao edukator moći samostalno unositi i uređivati edukacije. Do tada, u ovom promotivnom periodu, mi ćemo ručno unijeti detalje vaših edukacija. Sve što mi unesemo ručno vi ćete prvo provjeriti i odobriti.

Koji je plan i što nudimo

  1. Za svaku edukaciju koju prijavite, prvo ćemo kreirati detalje edukacije na eduza.hr webu. Evo primjera kako izgleda jedna edukacija.
  2. Vaše edukacije promoviramo putem plaćenog oglašavanja (Google Ads i/ili Facebook Ads) kao i putem Eduzinih društvenih kanala (Linkedin, Facebook).
  3. Zainteresirani polaznici moći će se registrirati putem Eduza weba i iskazati interes za vašom edukacijom. Eduza će vam poslati email kad polaznik na Eduzi popuni obrazac za rezervaciju svog mjesta.
  4. Vi ćete se sami javiti polaznicima emailom, poslati im ponudu, račun... Ono što već običavate kad organizirate edukacije. U budućnosti planiramo automatizirati čitav proces registracije mjesta na edukaciji, slanja ponuda i računa, pa i naplate putem kreditnih kartica online.

U promotivnom periodu Vas to ništa ne košta i nemate nikakve obveze prema Eduzi. Ako Eduza ispuni svoju svrhu i pokaže vam se kao korisna platforma koja dovodi zainteresirane polaznike i automatizira dosadne zadatke oko organizacije edukacija, vjerujemo da ćete sami htjeti postati korisnik nekog od naših premium paketa usluga. Na nama je da vam ponudimo značajke i mogućnosti za koje se isplati plaćati.

Zašto nudimo besplatno oglašavanje?

Primarni cilj jest privući registrirane polaznike edukacija. Iskoristit ćemo sve dostupne kanale, a jedan od njih jesu i oglašivačke mreže Google i Facebook.

Dugoročno želimo da Eduza postane mjesto za najisplativije oglašavanje edukacija u Hrvatskoj. Želimo da se kao edukator prvo javite nama kad poželite oglašavati edukacije jer mi to radimo tako dobro da vam se uvijek isplati.

Da bismo uspjeli u tome, moramo skupiti iskustvo i znanje o tome kako napisati, dizajnirati i oblikovati oglas za isplativu promociju poslovne edukacije. To možemo postići samo ako prakticiramo plaćeno oglašavanje.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.