Eduza blog / 18.09.2022.

Evo kako sve možete pratiti nove edukacije koje objavljujemo na Eduzi

Eduza je platforma slash marketplace za poslovne edukacije koja spaja profesionalce željne usavršavanja i hrvatske stručnjake koji nude praktične edukacije.

U našem katalogu redovito objavljujemo nove poslovne edukacije kao i nove termine već od prije izlistanih edukacija.

Svatko ima svoje omiljene kanale za praćenje noviteta i Eduza je prisutna na većini mjesta gdje ste prisutni i vi! Evo gdje nas sve možete pratiti - naravno, svi ovi kanali su 100% besplatni.

(Aktivno nadgledamo sve ove kanale i osobno smo prisutni na svima njima.)

Instagram profil

Naš Instagram najmlađi je od svih naših kanala i 100% je posvećen baš vama koji putem Instagrama preferirate saznavati o novim stvarima - pa tako i o poslovnim edukacijama. Tu ćete saznati za sve nove edukacije, sve nove edukatore, nove autore na našem blogu kao i za nove blog postove namijenjene ljudima željnim novih poslovnih znanja.

(Na Instagramu se ne obraćamo edukatorima. Ako ste stručnjak koji educira i zainteresirani ste pratiti Eduzu, najbolje da pratite ove ostale naše kanale koje predstavljamo niže.)

Email newsletter

Nekoliko puta mjesečno putem Eduza email newslettera šaljemo obavijesti o novim edukacijama. Ispisati se možete u svakom trenutku.

Prilikom upisa u newsletter svakako u sekciji "Vi ste:" označite barem grupu "Polaznik edukacija" zato jer informacije o novim edukacijama šaljemo samo na tu grupu:

Eduza email newsletter - primajte obavijesti kad imamo nove poslovne edukacije

(Ako ste zainteresirani i za informacije specifične za edukatore, označite i "Edukator").

Mjesečni LinkedIn newsletter

LinkedIn newsletter je posebna publikacija / vrsta sadržaja koju kreiramo na Linkedinu. 'Pretplatiti' se možete ako ste registrirani korisnik LinkedIna. Samo posjetite ovaj link i kliknite gumb SUBSCRIBE: Eduza LinkedIn newsletter pod nazivom 'Živjeti od svog znanja'.

Eduza LinkedIn newsletter

Ovaj newsletter podjednako je namijenjen i stručnjacima koji educiraju kao i profesionalcima koji se usavršavaju. Kreiramo ga 1x mjesečno, krajem mjeseca i svako izdanje sadrži izdvojene edukacije koje možete pohađati u narednom mjesecu.

Obavijest o novom izdanju našeg newslettera vidjet ćete među notifikacijama na LinkedInu. Preporučujemo ga svima vama kojima je LinkedIn društvena mreža broj jedan, a koji želite smanjiti količinu informacija koje primate putem LinkedIna na samo najnužnije i najbitnije.

Sadržaj koji inače objavljujemo u LinkedIn newsletteru jest sljedeći:

  • Top 3 teme iz Facebook zajednice "Kako unovčiti edukacije”
  • Edukator mjeseca
  • Dostupne edukacije s terminima u nadolazećem mjesecu
  • Stalno dostupne edukacije (na zahtjev / online / možete ih upisati bilo kada)
  • Izdvojeni sadržaji (npr. korisni blog postovi namijenjeni polaznicima edukacija)

LinkedIn stranica

Naravno da imamo i Eduza LinkedIn stranicu putem koje 2x dnevno objavljujemo novitete kao što su:

  • nove edukacije
  • novi termini već izlistanih edukacija
  • novi edukatori
  • novi blog postovi
  • nove značajke na Eduzi i razvoje Eduze kao platforme
  • live stream našem video podcasta uživo Eduza Show
  • ostali noviteti

LinkedIn stranicu preporučujemo svima kojima je LinkedIn primarni društveni kanal i koji žele biti u tijeku s apsolutno svim sadržajima koje objavljujemo, uključujući i edukacije s early bird cijenama na popustu kao i last minute pozive na edukacije koje se uskoro održavaju. Ako želite biti izloženi svemu, pratite nas na LinkedInu.

Facebook stranica

Naša Facebook stranica funkcionira identično kao i naša LinkedIn stranica: putem nje ćete saznati o novim edukacijama, edukatorima, člancima, live streamovima. Tu možete čitati i o razvoju Eduze.

Ako je Facebook vaš social br. 1, pratite nas tamo.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Želite napredovati u karijeri i poslovanju?

Eduza je platforma na kojoj profesionalci željni novih znanja i vještina mogu pronaći 100% praktične i kvalitetne edukacije od vrsnih hrvatskih stručnjaka. Pogledajte ponudu edukacija i registrirajte se BESPLATNO.