Višnja Željeznjak

Višnja Željeznjak

27.09.2022.

Kako snimiti prvi webinar: hardver, softver, oprema

Što vam od opreme minimalno treba, a što vam realno uopće ne treba za snimiti prvi edukativni webinar? I koliko to sve košta? Vidimo da poduzetnici sami sebe sabotiraju tako što si postavljaju previsoke preduvjete i izmišljaju izgovore zašto još nije vrijeme za održati prvi webinar. Ako se i vama to događa i sami sebi već idete na živce, ovo je epizoda za vas!

Dođite po konkretne upute i odmah primjenjive savjete za snimanje prvog webinara. Epizodu smo namijenili svima koji žele odmah početi prakticirati edukacijski marketing (tj. koristiti edukacije, webinare i ostale edukativne formate za educiranje tržišta i generiranje potražnje za uslugama i proizvodima).

Kao dodatak, pogledajte i naš blog post - Vaš prvi webinar: 14 točaka popisa za provjeru za početnike

Pogledajte video

Sadržaj epizode

  1. Uvod: Kako snimiti prvi webinar
  2. Cilj prvog webinara
  3. Savjeti za hardver
  4. Računalo
  5. Internet veza
  6. Zvuk
  7. Kamera
  8. Rasvjeta
  9. Softver (videokonferencijski)
  10. Primjeri softvera

Višnja Željeznjak, Eduza Show #48:

"Cilj snimanja prvog webinara nije da se dobije što više gledatelja niti da sve bude savršeno već da to odradite s pravom publikom koja želi čuti vaš sadržaj!"

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.