Eduza blog / 10.09.2022.

Eduza daruje! Kupite kartu za Konferenciju VIRTUALNI ASISTENT ‘ko?VA! i osvojite edukaciju po želji

Eduza je ponosni sponzor konferencije pod intrigantnim nazivom ‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT - to je prva takva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije. Organizira je Go2human Hub, tvrtka čije usluge virtualne asistencije koristimo (i s kojima smo prezadovoljni).

Sama konferencija održava se u Zagrebu, 21.10.2022. u HUB385 od 9-16h.

Krenite u osvajanje nagrade

Eduza će jednom odabranom kupcu karte za konferenciju pokloniti jednu poslovnu edukaciju iz Eduza kataloga poslovnih edukacija, i to po odabiru sretnog dobitnika.

Maksimalna vrijednost edukacije: do 1000 kn.

Napravite odmah sada sljedeće:

  • Pogledajte Eduza katalog poslovnih edukacija i odaberite si edukaciju koja biste najradije voljeli pohađati. U obzir dolaze sve edukacije čija cijena ne prelazi 1000 kuna. Ako vas zanima edukacija koja trenutno nema raspoloživ termin, kontaktirajte Eduzu radi dogovora s edukatorom.
  • Trebate imati barem 1 ulaznicu za konferenciju, kupljenu najkasnije do 18.9. (kupite putem Entrio platforme)
  • Popunite ovaj upitnik
  • Izvlačenje i objava sretnog dobitnika: 19.9.2022.

Prilika da uživo upoznate Eduza tim

Nismo samo sponzori ‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT, nego smo i dio programa 🙂

Saša Matijašić, developer iza Eduze, nastupit će na Panel: Virtualni svijet iz kuta klijenta.

Višnja Željeznjak, marketingašica iza Eduze, moderirat će panel sa stranim gostima na engleskom jeziku pod nazivom Panel: Future of work and collaboration.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Želite napredovati u karijeri i poslovanju?

Eduza je platforma na kojoj profesionalci željni novih znanja i vještina mogu pronaći 100% praktične i kvalitetne edukacije od vrsnih hrvatskih stručnjaka. Pogledajte ponudu edukacija i registrirajte se BESPLATNO.