Eduza blog / 20.08.2022.

Koja znanja i vještine trebate steći za posao? Saznajte u novom Eduza Show serijalu

Želite biti bolji u svom poslu? Redovito se educirate i pohađate poslovne edukacije? Pitate se što se sve isplati naučiti da biste dobili bolji posao, promaknuće ili da bi vam kao poduzetniku firma bolje poslovala?

Za vas pokrećemo novi serijal na Eduza Showu, našem video podcastu uživo, koji će od sada biti namijenjen i svim profesionalcima koji se žele cjeloživotno educirati u poslovne i profesionalne svrhe.

U Eduza Show dovodit ćemo zanimljive i iskusne stručnjake iz raznih djelatnosti i industrija s kojima ćemo pričati o njihovim područjima djelovanja, kao i o važnosti educiranja o tim područjima.

Led ću probiti sa stručnjakinjom za organizacijske promjene, Ana-Marijom Marić, s kojom ćemo pričati o projektnom menadžmentu. Da biste shvatili zašto baš to područje trebate savladati i educirati se za njega, s gošćom ću pričati o najčešćima zabludama koje poslovni svijet ima o projektnom menadžmentu.

Eduza Show ide uživo svakog radnog utorka u 12 sati. Možete ga gledati (i slušati) uživo ili kao snimku na našem webu i na našim društvenim kanalima koji podržavaju live streaming:

Dobra stvar live streaminga jest da se kao gledatelj / slušatelj možete spojiti uživo i sudionicima postavljati pitanja putem tekstualnog chata. Naši gosti su pristupačni ljudi koji obožavaju dijeliti svoju ekspertizu, a i rado se povezuju putem društvenih mreža.

Koja znanja i vještine se isplati steći? Saznajte na Eduza Showu

Zamislite da izravno od iskusnih hrvatskih stručnjaka možete saznati sve o područjima koja vam trebaju da biste bili bolji poduzetnik ili bolji zaposlenik. Dovodit ćemo vam goste iz područja kao što su:

  • Korisničko iskustvo
  • Upravljanje projektima
  • Poslovni softver i poslovni alati
  • Upravljanje organizacijskim promjenama
  • Razvoj web stranica
  • Prodaja
  • Marketing
  • Tržišne komunikacije
  • Vizualne vještine (dizajn, video, grafika)
  • Poduzetničke vještine
  • Ljudski resursi

Sve što je bitno u poslovanju, Eduza Show će se potruditi da dovede stručnjaka kojeg možemo pitati sve o tom području. Sugerirajte nam vi područje o kojem biste voljeli znati više.

Eduza Show unazad 2 godine: snimljene 42 video epizode

Inače, za Eduza Show osobno sam do sada snimila 42 video epizode koje su do sada govorile isključivo o temama zanimljivima poslovnim edukatorima.

Dovodila sam goste koji su dijelili svoja iskustva s organiziranjem edukacija, primjerice na sljedeće teme:

Streamala sam i solo epizode u kojima sam demonstrirala praktične savjete i dijelila vlastite ideje o poslovnim edukacijama, recimo:

I dalje ću snimati o temama za stručnjake - edukatore, s time da sada dodajem još jedan serijal namijenjen polaznicima edukacijama.

Zašto novi serijal o poslovnom učenju?

U druženjima i razgovorima sa stručnjacima koji educiraju shvatila sam da svi mi u Hrvatskoj imamo jedan dublji problem: tvrtke i njihovi zaposleni nisu svjesni da se mnogi njihovi problemi mogu riješiti već s malo poslovne edukacije!

Kad tržište nije svjesno problema, to znači samo jedno:

Mi stručnjaci smo ti na kojima leži odgovornost da tržište razumije vrijednost znanja i vještina iz područja koja podučavamo.

Zato ću dovoditi stručnjake koji će nas informirati o svemu što se isplati naučiti. Pridružite mi se i gledajte Eduza Show!

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Želite napredovati u karijeri i poslovanju?

Eduza je platforma na kojoj profesionalci željni novih znanja i vještina mogu pronaći 100% praktične i kvalitetne edukacije od vrsnih hrvatskih stručnjaka. Pogledajte ponudu edukacija i registrirajte se BESPLATNO.