Eduza blog / 20.05.2022.

Novo: stranica za podršku za korištenje platforme Eduza

Imate pitanje o načinu na koji nešto odraditi na Eduzi ili se još ne snalazite u svemu?

Startali smo novi dokumentacijski web na Notionu gdje ćemo objavljivati:

  • Odgovore na česta pitanja
  • Upute
  • Članke za podršku

Polako gradimo taj novi web sa sadržajima. Onako kako vi pitate i onako kako mi dodajemo nove značajke, tako pišemo dokumentaciju.

S dokumentacijom je uvijek problem jer je nitko ne želi pisati, a još ju je teže održavati. Zato smo po principu just do it odlučili da nećemo dramiti, nego ćemo jednostavno startati Notion stranicu i početi pisati ono što vama korisnicima pomaže.

Zašto Notion?

Na Notion su nas navukle naše virtualne asistentice iz Go2Human Huba koje su nam pokazale koliko je lako započeti dokumentacijski web. Masu je napredniji od svoje starije braće koju zamjenjuje, Microsoft Worda ili Google Docsa ili nekog Wiki enginea, a i krajnji rezultat više izgleda kao neki mini web, a ne običan dokument u cloudu.

Teško je objasniti što je Notion.

Nažalost, teško je objasniti što je ta aplikacija Notion. puno je lakše razumjeti kad to vidite sami. Zato, posjetite Eduzin centar za podršku i procijenite sami.

Hvala dosadašnjim korisnicima

Zahvaljujemo prvim registriranim korisnicima koji su imali puno strpljenja s nama u ovom najtežem periodu, kad mali startup polako postaje nešto.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.