Eduza blog / 18.10.2022.

Novi digitalni časopis Proficiens promovira Eduzine edukacije i članke

Najavljujemo novu medijsku suradnju koja će Eduzinim edukatorima omogućiti promociju njihovih edukacija i autorskih blog postova na još jednom mjestu: u besplatnom digitalnom časopisu za osobni i poslovni rast, Proficiens.

Časopis je namijenjen svima koji žele razvijati svoj biznis i sebe osobno, a donosi konkretne i u praksi primjenjive sadržaje. Nema dnevne politike i zbivanja, samo osobni i poslovni rast.

Časopis je digitalan, u interaktivnoj online flipbook verziji i sadrži multimedijske elemente. To znači da uz tekst i slike sadrži i audio i video elemente.

Časopis je pokrenuo Eduza edukator, Vladimir Šterle iz istoimene tvrtke Proficiens Academy. Vladimir je certificirani life i business coach, CBT/REBT, mindfulness i NLP master praktičar. Vladimir je na Eduzi objavio edukaciju Business Coaching Practitioner koja kreće početkom siječnja 2023.

Ukratko o digitalnom časopisu Proficiens

  • glavne teme: HR, coaching, mentoriranje, marketing, PR, prodaja, menadžment
  • cca 25 stranica
  • broja pratitelja i pretplatnika: oko 3.700 (u trenutku pisanja ovog članka)
  • izlazi 1x mjesečno
  • besplatna pretplata
  • digitalan multimedijski interaktivni format za listanje online
  • nagrade pretplatnicima u vidu dodatnih sadržaja poput online tečajeva, e-knjiga, webinara i dodatnih popusta na Proficiens edukacije

Novi medijski partner = veći doseg do publike za Eduza edukatore

Već smo upostavili suradnje s drugim edukatorima, kao što je tvrtka Numericus Zagreb koja izdaje digitalni časopis Office Centar (a koju svi znaju kao firmu Luke Kobeščaka, također Eduza edukatora). Luka nam je u jednoj epizodi Eduza Showa čak i ispričao zašto je i kako pokrenuo svoj digitalni časopis.

Cilj nam je pomoći Eduza edukatorima da dođu do publike i tržišta, što ćemo između ostalog postizati i s medijskim partnerstvima.

Eduzine edukacije i odabrani blog postovi osvanut će u Proficiensu već početkom studenog, kad izlazi sljedeći broj Proficiensa.

Želite da promoviramo i vas?

  • Vaša edukacija: objavite novu edukaciju ili novi termin na Eduzi do 24. u tekućem mjesecu i mi ćemo vašu edukaciju distribuirati u partnerske medije za promociju.
  • Vaš blog post: napišite novi blog post za Eduzu i mi ćemo ga urediti i objaviti do 24. u tekućem mjesecu, da ga možemo poslati partnerima na distribuciju.
Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.