Eduza blog / 21.12.2022.

Novi medijski partner: Briefing e-servisi + Eduza

Imamo novog medijskog partnera koji promovira Eduzu i Eduzine edukacije! To je tvrtka Briefing e-servisi koja upravlja servisom www.briefing-nadmetanja.hr za praćenje natječaja javne nabave. Tvrtke koje žele putem emaila primati informacije o dostupnim natječajima javne nabave baš za njihovu djelatnost pretplaćuju se na ovaj servis.

Direktorica Briefing e-servisa Tatjana Korceba Huić od samog početka Eduze prati i podržava naš rad. Njena podrška i suradnja omogućila nam je da se edukacije Eduzinih edukatora izlože široj publici putem Briefing emailova.

Ukratko o Briefing e-servisima

  • Tvrtka uspješno djeluje više od 20 godina
  • Servis prati natječaje javne nabave u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, i svim zemljama regije, od Sjeverne Makedonije do Slovenije
  • Servis odašilje emailove 2x dnevno na nekoliko tisuća aktivnih e-mail adresa

Novi medijski partner = distribucija Eduza edukacija novoj publici

Od prosinca 2022. do kraja veljače 2023. Eduza će svoje edukacije izlagati široj publici putem oglasne pozicije u dnevnim mailovima koje Briefing šalje svojim korisnicima.

Oglase će Eduza birati i slati Briefingovom uredništvu za objavu, a cilj je da se edukacije Eduzinih edukatora izlože što većem broju hrvatskih tvrtki koje primaju Briefingove emailove.

Ovo je treće sklopljeno medijsko partnerstvo, povrh distribucije putem digitalnog medija excel-kobescak.hr i digitalnog časopisa Proficiens. (Otvoreni smo za nova medijska partnerstva.)

Koje i kakve Eduza edukacije promoviramo putem Briefinga?

Iskreno, još uvijek eksperimentiramo. Biramo one edukacije za koje smatramo da će biti najzanimljivije Briefingovim korisnicima. Ti korisnici tvrtke su iz Hrvatske, iz najrazličitijih djelatnosti, koje se javljaju na natječaje javne nabave.

Unaprijed za svaki radni tjedan od ponedjeljka do petka biramo drugi oglas.

Do sada smo promovirali ove edukacije:

Možemo promovirati i vas.

Registrirajte se i promovirajte svoju edukaciju putem Eduze. Kao što možda znate, trajno je i 100% besplatna promocija edukacije i jednog aktivnog termina u Eduza katalogu edukacija. Saznajte više o besplatnim i naplatnim Eduza planovima.

Višnja Željeznjak
Višnja Željeznjak
Edukatorica i savjetnica za edukacijski marketing i B2B digitalni marketing
Višnja je pokretačica Eduze, platforme za pronalaženje i plasiranje poslovnih edukacija na kojoj čitate ovaj članak. 21+ godina iskustva na području digitalnog marketinga i prodaje stekla je radeći na stotinama projekata razvoja web stranica u okviru svoje tvrtke Logit internet usluge d.o.o.
5,0

Stručnjaci, želite nuditi edukacije i tako živjeti od svog znanja?

Eduza je platforma koja vam pomaže izgraditi vaš osobni brend kao stručnjaka i edukatora te promovirati vas i vaše edukacije. Prijavite nam vaše edukacije i mi ćemo ih uvrstiti u Eduzin katalog poslovnih edukacija.